Immo Marina Blankenberge

Immo Marina Blankenberge

Franchommelaan 82-86 - 8370 Blankenberge

T: +32(0)50/41 96 86 - E: verkoop@immomarina.be

Te koop - herverkoop: handelspand in BLANKENBERGE - Ref. BWZ57

APPROACH HANDELSGELIJKVLOERS
de Smet de Naeyerlaan 25 - 8370 BLANKENBERGE - België

TOPLOCATIE / JACHTHAVEN

Bruisende instapklare horecazaak (232m2 ) gelegen nabij de Jachthaven en Grote Markt van Blankenberge. In het recente gebouw (2008) vindt u op het gelijkvloers BOULEVARD 25. Wanneer u de handelszaak binnenkomt ziet u de imposante bar aan uw linkerzijde, die overzicht heeft over de zaal en zijn cliënteel.
De warme tinten en het mooi meubilair maken dit plaatje compleet. De zaal is ingedeeld in 2 delen, aan de voorzijde zijn 20 zitplaatsen, in het achterste gedeelte zijn er 36 zitplaatsen, met als afscheiding tussen de twee een gashaard. Aan de voorzijde van het gebouw vindt u momenteel een gezellig terras, bestaande uit een pergola ingericht met 20 zitplaatsen.
In deze horecazaak heeft de eigenaar het inventieve idee gehad om een vergaderzaal / polyvalente ruimte te voorzien, achteraan de horecazaak. Afgescheiden van de zaal, met respect voor de nodige privacy. Hier zijn 20 zitplaatsen voorzien en voldoende natuurlijke lichtinval. Deze polyvalente ruimte heeft een eigen bar met frigo. Er werd goed nagedacht over de indeling van deze horecazaak. Er werd namelijk een extra doorgang voorzien vanuit de keuken naar deze polyvalente ruimte. De industriële keuken is volledig ingericht met kwalitatief materiaal, er is voldoende werk- en bergruimte. De steamer en frigo zijn nieuw (2022). De afzuiging van de dampkap komt uit op het plat dak achteraan. De elektriciteit is verzwaard voor ondermeer het plaatsen van een inductiekookplaat. Via de keuken heeft u een vlotte doorgang naar de bar en de gelagzaal. Er zijn 2 vrouwen- en 2 mannentoiletten waarvan telkens 1 rolstoeltoegankelijk.
Extra berging voorzien naast toilet. Verwarming en airco met warmtepomp. Installatie staat op het plat dak achteraan. Muziekinstallatie met 8 plafondboxen en 2 boxen bevestigd aan muur. Het plafond is dubbel geïsoleerd. Ruime kelder (62m2 ) op -1 verdieping met kelderluik die is geconnecteerd met een grote dubbele garage waar makkelijk 2 auto's naast elkaar kunnen worden geplaatst (42m2 )
Grote troef is dat er geen handelshuur loopt op het pand.

Details

Type:
Handelspand
Bouwjaar:
2008
Gemeubeld:
Ja
Beschikbaar:
Bij akte
Prijs:
€ 1.100.000
Staat:

Instapklaar

Specificaties:

Kelder

Keuken (Volledig ingebouwd)

5 verdiepingen

Indeling detail:

Gemeubeld

Bebouwing:

Gesloten

Ramen (Hoogrendementsglas (pvc / DUBBEL GLAS - ALU - PLAT DAK))

Oppervlakte bewoonbaar: 232 m²

Verwarming:

Individueel / Warmtepomp

Energie prestatie certificaat:

UC: 02680281

Certificaten:

Bodemattest (Aanwezig)

Ruimtelijke ordening:

Woongebied

Stedenbouwkundige vergunning uitgereikt

Geen rechterlijke herstelmaatregel of bestuurlijke maatregel opgelegd

Geen voorkooprecht ruimtelijke ordening aanwezig

Geen verkavelingsvergunning

Overstromings-gevoeligheid:

Onroerend goed, niet gelegen in een overstromingsgebied

de Smet de Naeyerlaan 25 - 8370 BLANKENBERGE - België

Wenst u meer info of een afspraak?
Ik ga akkoord met de privacyverklaring