Immo Marina Blankenberge

Franchommelaan 82-86 - 8370 Blankenberge

T: +32(0)50/41 96 86 - E: verkoop@immomarina.be

Te koop - herverkoop: woning met 5 slaapkamers in UITKERKE - Ref. BH278

RAMSTRAAT 30 A/B
Ramstraat 30 - 8370 UITKERKE - België

2 WONINGEN / RUSTIGE LIGGING

Een kangoeroewoning gelegen op een perceel van 1.120 m² groot, bestaande uit 2 woningen, tuin & 2 opritten.

Woning A is gelegen aan de voorzijde, de benedenverdieping bestaat uit een lichtrijke leefruimte met open zicht voorzien van een haard (merk Flam). De keuken is goed onderhouden en praktisch ingericht. Er is ook een berging voorzien. Via de keuken heeft u toegang tot de garage (3m10 op 5m80) en de wasplaats. In de wasplaats is er een achterdeur naar de tuin. Via de lichtrijke hal waar zich het toilet bevindt bereikt u de bovenverdieping, deze bestaat uit twee ruime slaapkamers, aan 1 slaapkamer is er een berging geconnecteerd. Er is een mogelijkheid om de grootste slaapkamer van 5m50 op 3m op te splitsen in 2 kamers van 2m75 op 3m, elke kamer zou dan voorzien zijn van een veluxraam. De badkamer bestaat uit een ligbad en een tweede toilet.

Woning B is ongeveer gelijkwaardig van indeling, maar elke ruimte is net iets groter alsook bevindt er zich in de inkomhal een bureau die dienst kan doen als ruime dressing. De inkomhal leidt u naar de gezellige leefruimte die bestaat uit zithoek en eetplaats met daartussen een haard (merk Flam). De volledige leefruimte is 9m70 diep en biedt zicht naar de tuin en het gezellig terras. De afzonderlijke keuken is ruim, volledig ingericht en goed onderhouden. Er is een berging geconnecteerd aan de keuken en een toegang tot de garage (3m50 op 5m80) en wasplaats met achterdeur naar de tuin. Op de eerste verdieping bevinden er zich 3 ruime slaapkamers, waarvan 1 met dressing. De badkamer bestaat uit een inloopdouche en dubbele lavabo. De aansluiting van bad is ook nog steeds aanwezig. Tweede afzonderlijk toilet op de bovenverdieping.

De tuin is prachtig aangelegd en heeft rondom verlichting, die via een lichtsensor op de gepaste tijd de tuin en oprit verlicht. Het zonnig terras van 9m op 2m70 beschikt over een stenen barbecue.

Deze woning is +- 30 jaar oud en gelegen in een residentële omgeving vlakbij de invalswegen. Gebouwd met degelijke materialen. Zo praktisch mogelijk ingericht en door de jaren heen goed onderhouden. De woning wordt elektrisch verwarmd met de haarden als bijverwarming. Er is 42m² zonnepanelen voorzien zodat elektrisch verwarmen aantrekkelijk wordt! Er zijn 2 waterputten van 7000 liter aanwezig. Elektrische rolluiken. De garages hebben elektrisch bestuurbare kantelpoorten. De haarden (merk Flam) hun ventilatoren zijn thermostatisch gestuurd.
Daar deze woning momenteel 1 eigenaar heeft werd op moment van opbouw 1 elektriciteitsmeter voorzien, dit met een decompteur als opsplitsing voor de 2 woningen. Indien gewenst kan er door de toekomstige eigenaar een opsplitsing gedaan worden want de woningen staan elk op hun perceel, kadastraal gekend dus als 2 woningen met een erfdienstbaarheid voor de oprit naar woning B.
U houdt van ruimte, privacy en wooncomfort? Mis deze unieke kans niet en contacteer ons!

Details

Type:
Woning
Beschikbaar:
Overeen te komen
Prijs:
€ 765.000
Staat:

Direct bewoonbaar

Specificaties:

5 × Slaapkamer

Keuken (Gesloten keuken)

Koer

Zolder

1 verdiepingen

Bebouwing:

Open

Ramen (Dubbel (hout))

Oppervlakte perceel: 1120 m²

Oppervlakte bewoonbaar: 323 m²

Verwarming:

Individueel / Elektrisch - directe verwarming (ACCU + CONV)

Energie prestatie certificaat:

EPC: 325 kWh/m²

UC: 0002398993

Vervaldatum: 2031-04-08 00:00:00

Ruimtelijke ordening:

Woongebied

Stedenbouwkundige vergunning uitgereikt

Geen rechterlijke herstelmaatregel of bestuurlijke maatregel opgelegd

Geen voorkooprecht ruimtelijke ordening aanwezig

Geen verkavelingsvergunning

Overstromings-gevoeligheid:

Onroerend goed, niet gelegen in een overstromingsgebied

Ramstraat 30 - 8370 UITKERKE - België

Wenst u meer info of een afspraak?
Ik ga akkoord met de privacyverklaring